Αντιρυτιδική Θεραπεία ENDERMOLIFT


Αντιρυτιδική Θεραπεία ENDERMOLIFT

DENSIFYING ANTI-WRINKLE TREATMENT

Η LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση με τα συστήματα CELLU M6, σας παρουσιάζει τη μέθοδο ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

Η πατενταρισμένη, μη επεμβατική τεχνική ENDERMOLIFT γεμίζει με φυσικό τρόπο κάθε ρυτίδα εκ των έσω, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μία επιφανειακή ή εν τω βάθει ρυτίδα!

Με το χρόνο, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος (οι ινοβλάστες), αρχίζουν να επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Σταδιακά το δέρμα λεπταίνει, χάνει την πυκνότητά του και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Η δράση του LPG: Η μηχανική διέγερση που προκαλεί η κεφαλή LIFT της LPG ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Με την αναδιοργάνωση των ινών του κολλαγόνου, η αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού δείχνει καλύτερα δομημένη και πιο ομοιόμορφη.

Στοχεύει σε κάθε λεπτή ρυτίδα ξεχωριστά και την ξαναγεμίζει με φυσικό τρόπο και εκ των έσω με αποτέλεσμα πιο λείο δέρμα για ένα πιο νεανικό πρόσωπο που διατηρεί τις φυσικές του εκφράσεις!

rantevoubutton