Επιδερμίδα σύσφιξη


Επιδερμίδα σύσφιξη

RF (Ραδιοσυχνότητες)

Η δερματική χαλάρωση μπορεί να επιδρά σε ολόκληρο το σώμα μερικές περιοχές, όπως το εσωτερικό των μηρών, η κοιλιά και τα μπράτσα είναι πιο ευαίσθητες καθώς και το πρόσωπο.

Το παραπάνω φαινόμενο οφείλεται στη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Η δομή του δέρματος αλλοιώνεται και τα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται.

Οι μη επεμβατικές συσκευές σύσφιξης των ιστών έχουν τη δυνατότητα επίτευξης βελτίωσης, αλλά το κλειδί είναι η επιλογή των ασθενών.

Fraxpeel

Απαλλαγείτε Μια για Πάντα απο το Άτονο, Κουρασμένο, Θαμπό Δέρμα με τη Νέα Μέθοδο μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Fraxpeel.

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα υφίσταται φθορές και παρατηρείται μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης από τους ινοβλάστες, ουσίες που χαρίζουν σφριγηλότητα και ζωντάνια.

Μία από αυτές τις μεθόδους είναι ο κοσμητικός βελονισμός! To Fraxpeel ή Dermaroler είναι μια μικρή συσκευή , ένα ρόλερ με μικρές ατσάλινες ακίδες (μικροβελόνες) που κατά την εφαρμογή του στο δέρμα, ρολάροντας προκαλεί μικρονυγμούς (μικροσκοπικές οπές), χωρίς να αφαιρεί την επιδερμίδα ή να την τραυματίζει όπως γίνεται πολλές φορές με τα χημικά πήλιγκ και τα λέιζερ.

Μέσω των νυγμών αυτών εισχωρούν τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθώς πηγαίνουν στο βάθος του δέρματος και κλείνοντας οι νυγμοί εγκλωβίζουν τα συστατικά αυτά. Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου μικρονυγμών (skin micro-needling)και μηχανικού ερεθισμού του χορίου είναι η έντονη και άμεση διέγερση των ινοβλαστών και της παραγωγής κολλαγόνου που οδηγεί στην ανανέωση δέρματος.

rantevoubutton