Fraxpeel προσώπου


Fraxpeel προσώπου

Απαλλαγείτε Μια για Πάντα απο το Άτονο, Κουρασμένο, Θαμπό Δέρμα με τη Νέα Μέθοδο μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου Fraxpeel!

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα υφίσταται φθορές και παρατηρείται μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης από τους ινοβλάστες, ουσίες που χαρίζουν σφριγηλότητα και ζωντάνια.

Μία από αυτές τις μεθόδους είναι ο κοσμητικός βελονισμός! To Fraxpeel ή Dermaroler είναι μια μικρή συσκευή , ένα ρόλερ με μικρές ατσάλινες ακίδες (μικροβελόνες) που κατά την εφαρμογή του στο δέρμα, ρολάροντας προκαλεί μικρονυγμούς (μικροσκοπικές οπές), χωρίς να αφαιρεί την επιδερμίδα ή να την τραυματίζει όπως γίνεται πολλές φορές με τα χημικά πήλιγκ και τα λέιζερ.

Μέσω των νυγμών αυτών εισχωρούν τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθώς πηγαίνουν στο βάθος του δέρματος και κλείνοντας οι νυγμοί εγκλωβίζουν τα συστατικά αυτά. Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου μικρονυγμών (skin micro-needling)και μηχανικού ερεθισμού του χορίου είναι η έντονη και άμεση διέγερση των ινοβλαστών και της παραγωγής κολλαγόνου που οδηγεί στην ανανέωση δέρματος.

Είναι μία μορφή μεσοθεραπείας!

H μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται τοπικά σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Βοηθά στην διείσδυση ενεργών συστατικών όπως βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, πολυπεπτίδια, αυξητικούς παράγοντες, καρνιτίνη και αναπλαστικούς ορρούς με σκοπό την ανάπλαση του δέρματος και όχι μόνο.

Την εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις δυσχρωμιών και πανάδων, σε ραγάδες σώματος και ουλές προσώπου, στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, γιατί διεγείρει τους ινοβλάστες για να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Επίσης διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος και αποκαθιστά την σφριγηλότητα. Μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και εξαφανίζει τις λεπτες. Προκαλεί πάχυνση του λεπτού δέρματος καθιστώντας το πιο ανθεκτικό.

Σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες και φωτοθεραπεία δίνει άριστα αποτελέσματα στην αντιγήρανση και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Υποκαθιστά την ενέσιμη μεσοθεραπεία για αντιγήρανση, ανάπλαση ουλών, σημάδια ακμής, ρυτίδες άνω χείλους (του καπνιστή), ραγάδων και γενικά ανανεώνει το δέρμα, το ενισχύει αφού εύκολα μέσω των νυγμών (οπών)διεισδύουν εύκολα τα ειδικά προιόντα.

rantevoubutton