Κυτταρίτιδα


Κυτταρίτιδα

Η δομή του γυναικείου σώματος ευνοεί από φυσικού του τη συσσώρευση τοπικού πάχους στους γλουτούς. Η διατροφή και ο σύγχρονος τρόπος ζωής ενισχύουν την αποθήκευση λίπους, η οποία οδηγεί στην εμφάνιση της “φλούδας πορτοκαλιού” και της κυτταρίτιδας.

LPG (Lipomassage)

H μέθοδος LPG της εταιρείας Endermologie αποτελεί κατοχύρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος και γλυπτικής σώματος. Πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής ηλεκτρικών κεφαλών Roll της LPG οι οποίες διεγείρουν τις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος και προκαλούν βαθιές βιολογικές αντιδράσεις, την επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συγκεκριμένη μέθοδος λιπογλυπτικής είναι 100% φυσική και ταυτόχρονα, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική. Η μέθοδος εγγυάται δραστική μείωση του τοπικού πάχους και τη δημιουργία πιο σφριγηλού και λείου δέρματος.

LPG Cellulite Smoothing Treatment

Έπειτα από μια εξατομικευμένη αξιολόγηση του σώματος και των επιθυμιών σας, προτείνεται από την ειδικό αισθητικό ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς. 

LPG Draining Treatment- Aqueous cellulite

Μία ακόμη αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταριτιδας και των ατελειών στους γλουτούς και γοφούς, αποτελεί η LPG Draining Treatment- Aqueous cellulite. 

rantevoubutton