Λιποδιάλυση μπράτσου


Λιποδιάλυση μπράτσου

Το απειθάρχητο λίπος που συσσωρεύεται στις προβληματικές περιοχές δεν υπακούει ούτε στη γυμναστική ούτε και στη δίαιτα. Τα λιποκύτταρα αυτά μοιάζουν να είναι αποκομμένα από την επικοινωνία με το υπόλοιπο σώμα και να μη συνεργάζονται στις προσπάθειες απώλειας βάρους. Τώρα λοιπόν δημιουργήθηκε ένα είδος λιποδιάλυσης το οποίο υπόσχεται να ωφελήσει περιοχές που μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονταν σε θεραπείες. Πρόκειται για το LIPOMASSAGE , μια τεχνική που έρχεται να κινητοποιήσει ακόμα και τα πιο απειθάρχητα λιποκύτταρα και να τα υποχρεώσει σε λιποδιάλυση. Η εφαρμογή αυτή είναι μια λειτουργία του μηχανήματος LPG η οποία όχι μόνο στοχεύει στην κυτταρίτιδα και στο λίπος που είναι παγιδευμένο στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά προχωράει και βαθύτερα αντιμετωπίζοντας το τοπικό πάχος.

Η λιποδιάλυση είναι απαραίτητη για τη μείωση του λίπους στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει μυική μάζα. Μία άλλη σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο αποτελεί η Κρυολιπόλυση.

Η Κρυολιπόλυση σμιλεύει το σώμα, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών.

Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ αφού παρουσίασε αύξηση των εφαρμογών της κατά 830% σε 2 μόλις χρόνια! Σε πρόσφατη μελέτη, που ανακοινώθηκε από την American Society for Aesthetic Plastic Surgery, αναφέρεται ότι με το σωστό σχεδιασμό θεραπειών, την ορθή εφαρμογή και τις επαναλήψεις των κύκλων, τα αποτελέσματα της είναι συγκρίσιμα με αυτά της επεμβατικής λιποαναρρόφησης.

Ψύχεται το λίπος

Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Αρχικά, επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στον κώδωνα του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη ψυκτική δράση. Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων, ενώ τα κύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα. Αυτό οφείλεται στην διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων απέναντι σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων του και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με την φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

rantevoubutton