Σύσφιξη / Ανόρθωση


Σύσφιξη / Ανόρθωση

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Η σύσφιξη και ανόρθωση του σώματος επιτυγχάνεται με μία σειρά εξειδικευμένων θεραπειών του LPG.

LPG Android Lipomassage Treatment

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε κοιλιά, πλάτη και χέρια, σημεία όπου παρατηρείται συσσωρευμένο πάχος και χαλάρωση. Με τη διέγερση των παλλόμενων κεφαλών του LPG, αδυνατίζει το πάνω μέρος του σώματος και αντιμετωπίζει σε βάθος τις λιποαποθήκες, με αποτέλεσμα πιο αδύνατη κοιλιά και μέση, καθώς και πιο τονωμένα άνω άκρα.

LPG Gynoid Lipomassage Treatment

Η θεραπεία εστιάζει σε γοφούς, γλουτούς και πόδια, ενώ η δράση της στοχεύει στο αδυνάτισμα των saddlebags και τους μηρούς, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει και την κυτταρίτιδα. Η θεραπεία έχει ως αποτέλεμα τη μείωση μέχρι και 4,3 εκ. στην περιοχή των μηρών, με εμφανώς πιο σμιλευμένους γλουτούς και πόδια.

LPG Lipomassage Total Care

Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Μέσω των συνεδριών, η δράση του αδυνατίζει στα σημεία όπου υπάρχει επίμονο λίπος(άνω και κάτω μέρος του σώματος), λειαίνει το φαινόμενο της “φλούδας πορτοκαλιού” και επαναπυκνώνει το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι πιο αδύνατη και σμιλεμένη σιλουέτα και επιταχύνει τη λιπόλυση κατλα 50%.

LPG Firming and Contouring Treatment

Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται σε στοχευμένες περιοχές του σώματος, και η δράση της είναι η αναπύκνωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος εις βάθος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η αναπύκνωση του δέρματος συντελείται σε ποσοστό έως και 240%, και η σιλουέτα γίνεται πιο σφριγηλή, ελαστική και νεανική.

rantevoubutton